Meer dan een beurs

Gent is een bruisende en levende stad. Een stad waar elke Gentenaar zo fier op is.
Gent is creatief, en niet in het minst door haar ondernemers, handelaars, makers en uitvinders.

Het is een stad met een rijke geschiedenis en authentieke events die deel uitmaken van het collectieve geheugen. De Gentse 4 worden in één adem genoemd: De Floraliën, de Gentse Feesten, de 6-daagse en de Gentse Jaarbeurs.
Sinds 1946 is Jaarbeurs Gent een vaste waarde.

De nieuwe Jaarbeurs is een ode aan de handelaar, de maker, de uitvinder…

Met passie en ambitie werken ze keihard, en zijn ze permanent op zoek naar innovatie.
Zij zijn gans het jaar door te vinden in winkels, pop-up’s, webshops, ateliers… maar eenmaal per jaar komen ze samen. De Jaarbeurs Gent verzamelt de starters, de rebellen, de nieuwe lichting en de huizen van vertrouwen, zodat ze hun vakmanschap kunnen tonen en hun verhaal kunnen vertellen aan nieuwe klanten.

De consument kan op de Jaarbeurs zijn stad en streek,
maar vooral jouw dienst of product (her-)ontdekken.

De consument kiest steeds bewuster voor meer kwaliteit, authenticiteit, creativiteit en vakmanschap van lokale handelaars en makers. Maar onbekend is onbemind. Als handelaar krijg je de kans om gedurende 4 dagen maar liefst 30.000 bezoekers te verwelkomen. Die vier dagen zijn gevuld met creativiteit, ambiance, trots en nostalgie. Ze zijn het ideale moment om te tonen wie je bent, wat je doet en waar de klanten je kunnen vinden. Jouw deelname aan de Jaarbeurs staat garant voor het rechtstreeks verkopen van jouw passie en het bekend maken van jouw product.

Toon wie je bent, jouw kennen en kunnen, waar je bent, waarom je bent.

De Jaarbeurs Gent denkt graag mee over jouw deelname. Heb je zelf ideeën om rond jouw product iets te organiseren, alleen of in samenwerking met collega’s? Laat het ons zeker weten. Op onze steun kan je rekenen.
Dus contacteer ons gerust voor meer info, of vul meteen de informatiefiche in onder de link “info voor deelname”.

Voor de 75ste editie gaan we terug naar waar het ooit begon!

Historisch… De 75ste editie van de Jaarbeurs Gent in 2021 zal niet onopgemerkt voorbij gaan.
Velen hebben massa’s herinneringen aan het machtige Floraliënpaleis en het iconische Kuipke in het Citadelpark te Gent. Het worden dus meer dan ooit vier dagen feest met 200 ondernemers en…negenduust bezoekers per dag!
Klik hier voor een kort filmpje van de historische site.

Tot op de Jaarbeurs Gent 2021!

 

Contact Jaarbeurs Gent
Jaarbeurs Gent on Facebook