Terug naar overzicht

Ontdek de Woody wereld

Woody, een Belgisch merk met hoofdzetel in Gent, ken je vast wel van de kleurige pyjama’s en slaapkleedjes. Het merk pakt elk seizoen uit met pyjama’s en homewear in drie dierenthema’s. De drie dieren komen tot leven op de pyjama’s, slaapkleedjes, het bedlinnen, de zwemkledij en de pantoffels.

Woody bestaat 25 jaar. Dat wordt niet alleen gevierd met een limited edition verjaardagscollectie, maar ook met de lancering van de Woody World App.

De Woody Wereld

Een selfie maken met je favoriete Woodydier die op je schouder zit? Zo gepiept! Een tablet of een smartphone, da’s alles wat je nodig hebt om je vriendjes op je pyjama tot leven te wekken. Met de Woody World app scan je het diertje op je pyjama en plots staat het in levende lijve voor je neus! Dankzij de nieuwe Woody World app staan je favoriete diertjes voortaan virtueel naast jou op de vloer van je slaapkamer, klaar om erop uit te trekken!

 

 

Sinds de oprichting van Woody in 1993 zijn originaliteit en kwaliteit de stokpaardjes geweest in het ontwerp- en productieproces. Uitmuntende kwaliteit is reeds sinds het prille begin het stokpaardje. Vandaag is dit niet anders.

Bij Woody ontwerpen en produceren ze nog steeds met dezelfde mindset. Natuurlijk zijn de ontwerpen door de jaren heen veranderd maar je kan vandaag nog steeds rekenen op dezelfde vaste waarden: dierenthema’s, strepen in alle vormen en maten en natuurlijk glow-in-the-dark!

Woody is erin geslaagd om met zijn collecties ieder lid van de familie te kleden in originele en kwalitatieve night- en homewear. Met Woody Original, Woody Boyzzz en Woody Girlzzz biedt het merk verschillende stijlen voor verschillende smaken, maar wel voor àlle leeftijden. Bovendien beperkt Woody zich niet enkel in night- en homewear. Ook ondergoed, zwemkledij, leisurewear en accessoires vind je terug in ons aanbod.

Naast fysieke winkels in België, heeft Woody ook een eigen webshop waar collecties online kunnen gekocht worden.

.

Je kan de wereld van Woody ontdekken op de Jaarbeurs Gent.
Kan je niet wachten? Ga dan naar één van de fysieke winkels in België of surf naar de Woody webshop.