Terug naar overzicht

Negenduust

De Gentenaar is fier op zijn stad, geen twijfel aan. Maar de Gentenaar is ook een rebel en zal elke verandering in zijn stad dan ook kritisch bekijken, herinner u het mobiliteitsplan. Wat er ook van zij, voor of tegen, het mobiliteitsplan heeft de gewoontes van de Gentenaar veranderd. Zo kan het zijn dat je in sommige wijken van jouw stad minder komt en dus ook die leuke nieuwe winkels mist. De Jaarbeurs nodigt alle Gentse handelaars uit om zich op de beurs voor te stellen.
Zo heb jij de kans om jouw stad te (her-)ontdekken.
.

Negenduust is één van de Gentse exposanten op de Jaarbeurs Gent 2019.
.
.

Ken je trouwens de 7 nieuwe Winkelbuurten al van Puur Gent? Een initiatief van de Gentse handelaars en de Stad Gent. Deze Winkelbuurten zijn intussen toegevoegd aan de lijst van Gentse Dekenijen.

De Gentse Dekenijen, overkoepeld door de Opperdekenij, zijn historisch en zijn vandaag uniek in Vlaanderen. Voor het eerst pakken zij uit op de Jaarbeurs uit met een heus Dekenijenbos. Je kan er alle commerciele en sociale Dekenijen terugvinden met telkens een leuk weetje of een leuk verhaal. Weet je trouwens wat de Dekenijen allemaal doen? Je ontdekt het op de Jaarbeurs.

.