Terug naar overzicht

Ministry of Makers

Ministry of Makers (MoM) is het regionale Designplatform van Gent en Oost-Vlaanderen. Het platform is een reële en virtuele ontmoetingsplaats met focus op designdenken, kruisbestuiving, matchmaking en co-creatie. MoM organiseert lezingen (Link-Ups), geeft diverse hands-on workshops en wil creatieve ondernemers informeren, inspireren en faciliteren. Dit doet MoM door ze te linken met andere spelers binnen de quadruple helix – kennisinstellingen, besturen, werkveldorganisaties en burgers. Zo wordt de kloof tussen designers, de creatieve industrie, traditionele sectoren en het beleid kleiner. MoM heeft sterke fundamenten. Stad Gent, Provincie Oost-Vlaanderen, Hogeschool Gent en UGent zijn de stichtende partners.

Op de Jaarbeurs van 2019 geeft MoM het podium graag aan Oost-Vlaamse creatives, makers, onderzoekers,… uit haar netwerk met een bijzonder project of een vernieuwende visie.

.
Kom luisteren, discussieer mee, leer ons kennen, verbreed je netwerk en… wie weet vloeien er wel innovatieve projecten en nieuwe samenwerkingen uit voort!