Terug naar overzicht

Floraliën 2022


De Gentenaars zijn trots op hun 4 historische evenementen: De Gentse Feesten, de Zesdaagse, de Jaarbeurs Gent en zeker ook de Gentse Floraliën.

Door Corona is de Floraliën in 2020 en in 2021 niet kunnen doorgaan. Maar de volgende editie, van 29 april tot en met 8 mei 2022, staat stevig in de steigers. We kunnen ons opnieuw verwachten aan prachtige decors in het ICC Congrescentrum en uiteraard in het historische Floraliënpaleis. Zij die het zich nog herinneren van vroeger zullen ook heel blij zijn dat het Kuipke terug deel zal uitmaken van het parcours.

Thema voor 2022 is “Mijn paradijs, mijn wereldse tuin”. Interactie, beleving en trends zijn de sleutelwoorden! Deze nieuwe editie wordt een dynamisch en interactief stadsfestival voor klein en groot, met een uitgebreid aanbod aan workshops, demo’s, animatie, green- en conceptrooms en pop-ups.

Op de Jaarbeurs zal een tipje van de sluier worden opgelicht. Je zal een foto kunnen nemen in een prachtige bloemenopstelling en doorsturen naar al jouw vrienden en vriendinnen. Heb je trouwens al gezien wie er op de affiche staat…?

Reserveer nu reeds om zeker zijn van jouw toegang tot de Floraliën 2022 op www.floralien.be!