Terug naar overzicht

De Arteveldestad staat te koop!

Gentopoly

Op donderdag 19 september is het zo ver, dan is de gloednieuwe Monopoly Gent er!

Mr. Monopoly, de mascotte van het spel, komt naar de Jaarbeurs om het spel in hoogst eigen persoon voor te stellen aan pers en publiek.

Gent, de fiere stede, is misschien wel de meest gevarieerde stad van Vlaanderen. Een historische stadskern, die dateert vanuit de middeleeuwen, wordt er gecombineerd met moderne architectuur, kunst en een bruisende sfeer. Monopoly Gent is dé ideale manier om Gent op een andere manier te (her)ontdekken. Bezoek de Sint-Baafskathedraal, koop het Gravensteen, bouw een hotel op de Korenmarkt, ga shoppen in de Veldstraat of trakteer je vrienden tijdens de Gentse Feesten! Deze Monopoly-editie neemt je mee naar al het moois wat Gent te bieden heeft.

Wist je trouwens dat de Gentenaars de kans kregen om hun favoriete plek uit één van de wijken te selecteren. Zo is ook de Ghelamco Arena op het bord gekomen.

Monopoly Gent bevat niet enkel beroemde Gentse straten, maar ook verschillende pleinen, monumenten en musea kregen een plaatsje op het bord. Het spel loodst je doorheen de stad. Je komt er langs klassieke trekpleisters, maar je ziet er ook verrassende en minder voor de hand liggende keuzes.

In de kans- en algemeen fondskaartjes werd ruimte voorzien voor tal van Gentse evenementen, streekproducten en bezienswaardigheden. Mr. Monopoly vertelt graag welke er precies zijn opgenomen in het spel. Bovendien werd ook het Monopoly geld voorzien van een subtiele Gentse toets.

Deze unieke uitgave is het hebbeding voor iedere Gentenaar, of Gent-liefhebber.

Veel speelplezier en vooral nie neute, nie pleuje!

Volg de Gentse Monopoly op Facebook
Vragen? info@monopolygent.be