Terug naar overzicht

Nieuw: Workshops en leuke “Doe” activiteiten

JAVA workshop: Leer koffie zetten als een professional

Java logoHet Belgische koffiemerk JAVA neemt u mee in een boeiende workshop waar ze hun passie over koffie met u gaan delen. Wil je koffie leren zetten als een volleerde barista, met een volle smaak en een rijk aroma? Wil je meer weten over latte art en zelf prachtige figuurtjes op uw Espresso toveren?  De baristas tonen je in hal 2, hoe het perfecte kopje koffie wordt gezet en geserveerd.

Workshops renoveren

RenoverenMaakt u plannen om te renoveren? Weet u niet goed hoe te beginnen? Hebt u allerlei vragen omtrent uw renovatieplannen? kom dan gerust langs op onze Renovatie workshop. Hier wordt u door onafhankelijke specialisten wegwijs gemaakt in de diverse mogelijkheden van uw project.
Klik hier voor de uren en onderwerpen, in samenwerking met de Renovatieadviseur.

Wellness Village en Feel-Good

wellness-bannerOntdek hoe gevaarlijk jouw make-up is voor je gezondheid of maak kennis met een geurexpert. Hoe kan een wandelcoach terug balans brengen in jouw leven? Ooit al gehoord van het “Reptielenbrein”?
Dit en nog zo veel meer kunt u ontdekken tijdens de workshops op de Wellness Village.
Klik hier voor de uren en onderwerpen.

Leer alles over bieren en tappen

logo zythos Belgie witBFB logoTijdens de weekdagen kan je in samenwerking met de Belgian Family Brewers een tapcursus volgen aan de Langste Toog in hal 7. En Zythos nodigt je uit bekende bierexperten te ontmoeten. Ze geven je graag een persoonlijke uitleg en signeren hun boeken. Klik hier voor de uren en de onderwerpen.

Kooktheater

Laat je ook dit jaar weer overtuigen van de culinaire kunsten die onze bekende Chefkok Peter Balcaen voor jou in petto heeft. Hij zal je overtuigen dat lekker, gezond en makkelijk perfect samengaan.
Meer info vind je hier

Testparcours voor elektrische fietsen en Segways

segwayOverweeg je de aanschaf van een elektrische fiets? Bezoekers kunnen achteraan in hal 1 gratis elektrische fietsen uitproberen op het testparcours. Bekijk met eigen ogen de laatste technieken, ervaar de nieuwste trends en stel al je vragen aan deskundig personeel. Ism. Prestige Fietsen uit Wetteren.

De Segway is het eerste zelfbalancerende personenvervoermiddel ter wereld. Segway rijden is een unieke en bijzondere ervaring. Dit high-tech voertuig wordt bestuurd door middel van gewichtsverplaatsing. Benieuwd hoe behendig dit voertuig is en wat u er allemaal mee kan? Bestuur met de hulp van Slipway, de Segway over het behendigheidsparcours.

De Promillebril

De promillebril laat deelnemers voelen wat het effect op het gezichtsvermogen is wanneer je tussen de 0,7 en 1,0 promille alcohol in het bloed hebt. Dit komt overeen met ongeveer vier glazen bier. Daarnaast hebben we nog een tweede bril, die de effecten nabootst van zes tot acht glazen, wat ongeveer gelijk staat aan 1,4 promille. Wanneer je weet dat het risico op een verkeersongeval zes keer groter is wanneer je gedronken hebt, dan is de rekensom snel gemaakt. Kom het gratis uittesten achteraan in hal 1 in samenwerking met Slipway.