Terug naar overzicht

De goodiebag van de Jaarbeurs is terug !

 

10.000 Gratis Goodiebags
OP = OP

goodiebagPlan je Jaarbeursbezoek zeker vanaf de eerste dagen. Ter gelegenheid van de van de beurs worden namelijk 10.000 geschenktassen uitgedeeld met talloze producten en kortingsbonnen voor hem en voor haar, jong en oud.

food-be-logoEr worden verschillende tassen samengesteld met verschillende producten in samenwerking met food.be.

Er is 1 goodiebag per gezin voorzien. Aan de inkom krijg je een afhaalbon om tussen 14u en 17u jouw goodiebag af te halen. Met zo een afhaalbon heb je gegarandeerd een geschenkentas. Maar de bonnetjes worden uitgedeeld zolang de voorraad strekt. Dus op is op !

Ontdek Belgische lekkernijen

Belgische voeding staat voor diversiteit, kwaliteit en innovatie. Die boodschap draagt de Belgische voedingsindustrie uit met haar promotiemerk Food.be – Small country. Great food.

De hele wereld kent al onze chocolade, bier en frietjes. Food.be toont wereldwijd dat we daarnaast nog een uitgebreid aanbod van kwalitatieve producten maken, van kazen en fijne vleeswaren tot sauzen, diepvriesgroenten en koekjes. Op de website vind je 1000 Belgische voedingsbedrijven en producten waar we fier op zijn!

Een aantal van deze lekkernijen vind je in de goodiebags van Jaarbeurs Gent: koekjes van Jules Destrooper (en Lotus Bakeries), een kokosnootdrankje van Alpro, een zakje Croky chips, peperkoek van Vondelmolen, een chocoladedrankje van Milcobel, een blikje Liefmans Fruitesse en bonnen voor Inex fruityoghurt en Breydel ham. Smakelijk!

Ontdek de Belgische passie voor voeding op www.food.be of op Facebook.

Logo partners Goodiebag