Meer dan een beurs

Onder de grote koepel van de Jaarbeurs Gent, dé beurs voor de actuele consument, kan u als exposant uw producten of diensten gedurende 9 dagen aan 75.000 bezoekers presenteren.

Traditiegetrouw verwacht de kwalitatieve consument op de Jaarbeurs Gent een ruim aanbod aan producten en diensten uit allerlei sectoren.

Het rechtstreeks contact tussen uw bedrijf en de consument wordt algemeen beschouwd als het sterkste middel om de naamsbekendheid en/of de verkoopscijfers van uw bedrijf te stimuleren. Op de beurs worden trouwens de 5 zintuigen van iedere bezoeker geprikkeld. Tevens hét moment om iedereen te overtuigen van uw kwaliteit en uw service.

Rechtstreekse verkoop tijdens de Jaarbeurs is uw doel, maar ook de naverkoop van uw deelname is een belangrijke factor. De beste getuigen zijn de bestaande exposanten. Jaarlijks schrijven ongeveer 90% van de deelnemende bedrijven opnieuw in.

Bovendien heeft de Jaarbeurs Gent ieder jaar publiekstrekkers van formaat. Deze publiekstrekkers, zorgen voor een levendige en gezellige sfeer en maken van de Jaarbeurs het niet-te-missen fun-, info- en shoppingevent bij de start van het najaar.

Meer informatie over de publiekstrekkers, zoals oa. de Eregast, het Kookterras, het Speeleiland en nog vele andere, vindt u onder de rubriek blikvangers. Er zijn er nog heel wat in voorbereiding voor de volgende editie. Neem gerust een kijkje in de historiek om zelf vast te stellen wat de Jaarbeurs voor de bezoekers zo speciaal maakt.

Het projectteam van de Jaarbeurs Gent denkt graag mee met u over uw deelname. Hebt u zelf ideeën om rond uw product iets te organiseren, alleen of in samenwerking met collega’s? Laat het ons zeker weten. Als dit een toegevoegde waarde kan bieden om nieuwe bezoekers aan te trekken, kan u op onze steun rekenen.

Aarzel niet, en contacteer ons voor meer info omtrent uw deelname, of vul de informatiefiche in onder de link “info voor deelname”.

Tot op de Jaarbeurs Gent!